RETOURNEREN


Rechten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@alpienetraining.nl. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Product retourneren

Stuur een E-mail naar info@alpienetraining.nl.  Vermeld hierin de onderstaande informatie: 
  • Omschrijving product of dienst 
  • Besteld op (datum) 
  • Bestelnummer 
  • Ontvangen op (datum) 
  • Klantgegevens waarmee bestelling is gemaakt (Naam, adres, etc.) 
  • IBAN rekeningnummer
De aanvraag wordt zo snel mogelijk verwerkt.

Adresseer de zending met:

Alpienetraining.nl
Kraaiendijk 3
4794 SG
Heijningen


Product ruilen?
Een product ruilen is geen probleem. Neem hiervoor contact op via het bovenstaande E-mail adres. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Ik zal proberen de zending te wijzigen.


Uitzonderingen

Bij digitale producten, apps met digitale inhoud of maatwerk is het niet mogelijk te retourneren. Hiervoor geldt dus geen herroepingsrecht. De aankoop is hierbij na succesvolle betaling definitief. Zie hiervoor ook artikel 8 van de Algemene Voorwaarden.