AdvieS


Persoonlijk Trainingsadvies

Schrijf je zelf een trainingsschema maar heb je nog wat input nodig of wil je gewoon even praten over je training dan is het eenmalige trainingsadvies geschikt voor jou. Na een telefoon- of videogesprek ontvang je een persoonlijk trainingsadvies waarmee je zelf of in samenwerking met je eigen trainer aan de slag kunt. Vanuit mijn ervaring kan ik je ook adviseren over het mentale aspect van een beklimming. Met vragen over bijvoorbeeld materiaal kun je ook terecht.

  • Geschikt voor beginners en gevorderden.
  • Trainingsadvies voor jouw doel.
  • Mentale aspect wordt meegenomen (indien gewenst).

 

Eenmalig

150,-

Vul het vrijblijvende intakeformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.Korte vraag of een suggestie? Neem contact op.

Neem gerust contact op met een vraag of suggestie en ik zal zo snel mogelijk reageren. Ik ben regelmatig onderweg op plekken waar geen bereik is dus het kan soms even duren.

 

Whatsapp, sms of bel:

0031 6 40473407

 

Of mail:

info@alpienetraining.nl

 

 

Of vul het onderstaande formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Over AlpieneTraining.nl

Met deze website wil ik klimmers, alpinisten, bergwandelaar, (tour)skiërs en andere bergavonturiers hulpmiddelen aanbieden om fit, veilig en met veel plezier de bergen in te gaan.

 

Veel alpinisten hebben het idee dat je alleen beter wordt in alpineren door veel te alpineren. Veel skiërs gaan alleen skiën om beter te worden. Dit klopt natuurlijk maar er is zoveel meer uit te halen door thuis doelgericht te trainen voor deze activiteiten. Door fit aan de start van je vakantie of klimweek te staan haal je hier veel meer plezier uit.

 

Ik wil alpinisten hun bergsport laten beschouwen als een echte sport en zichzelf als atleet.

 

Ook mensen die recreatief bergwandelen of skiën en gewoon willen genieten van de bergen hebben baat bij training. Met een sterke fysieke basis voorkom je blessures en ga je dus veiliger de bergen in.

 

 

 

 

Rik van Odenhoven

 

Bachelor Sportkunde

UIAGM Berggids


Contact:

info@alpienetraining.nl

0031 6 40473407

AlpieneTraining.nl

 

 

Kraaiendijk 3

4794 SG, Heijningen

BTW: NL001773506B73

KvK: 64245489

 

 

Ondersteund door:

Partners met: