Trainingen


Verken hieronder de verschillende trainingscategorieën. Alle trainingen worden ondersteund door een video en zijn uit te voeren met een kettlebell, suspension trainer en een optrekstang. Lees dit artikel om meer over deze materialen te lezen.

 

Download het AlpieneTraining.nl Oefeningendocument voor een overzicht van alle oefeningen.

Download
AlpieneTraining.nl Oefeningendocument.pd
Adobe Acrobat document 4.4 MB

Algemene krachttrainingen

Deze trainingen leggen de basis voor de specifieke krachttrainingen. Doe deze trainingen om te wennen aan de belasting van krachttraining. Op deze manier heb je minder kans op blessures als je met zwaardere gewichten gaat werken.

Spieruithoudingsvermogentrainingen

Deze trainingen zijn bedoeld om je voor te bereiden op een wandeling met zware rugtas, sporen in kniediepe sneeuw of het beklimmen van een noordwand. De bedoeling is dat je bovenbenen verzuren en moe worden.

Maximaalkrachttrainingen

Deze trainingen doe je nadat je een basis hebt gelegd met de algemene krachttrainingen. Ze zijn erop gericht je zo sterk mogelijk te maken met zo min mogelijk lichaamsgewichtstoename.

Specifieke Trainingen

Deze trainingen zijn toegespitst op een specifiek doel. Je voert ze uit tegen het einde van je trainingsperiode en nadat je een sterke fysieke basis hebt aangelegd. De trainingen zijn per discipline aangegeven.


Contact:

info@alpienetraining.nl

0031 6 40473407

AlpieneTraining.nl

Kraaiendijk 3

4794 SG, Heijningen

 

BTW: NL001773506B73

KvK: 64245489

 

 

Ondersteund door:

Partners met: