Plan Je eigen training


 

Op AlpieneTraining.nl kun je je training aanpakken op drie niveau's. Simpele, uitgebreide of gepersonaliseerde planning door middel van coaching of een trainingsschema op maat. Lees hieronder wat deze niveau's inhouden en klik op de link om naar de bijbehorende pagina te gaan.

SIMPELE PLANNING

In één oogopslag wat je wekelijks moet doen om fit bij je volgende alpiene doel aan te komen. Verder dan dit is het niet samen te vatten. Wil je supersnel en beknopt een idee krijgen hoe je voor een bergsport traint, lees dan hier hoe iedere week er ongeveer uit zou moeten zien.

 

Ga naar Simpele Planning

UITGEBREIDE PLANNING

Maak zelf een geperiodiseerd trainingsschema van 16 weken met deze gratis tutorial. Je training wordt hierbij verdeeld in vier periodes. Iedere periode bouwt verder op de vorige. Het kost misschien iets meer tijd en zelfstudie om je trainingsschema op te stellen maar je haalt veel meer uit je potentie dan bij de simpele planning.

 

Ga naar Uitgebreide Planning

 


coaching

Voor een gepersonaliseerde planning van je training biedt AlpieneTraining.nl twee opties. Online coaching via de AlpieneTraining.nl app of een trainingsschema op maat in PDF formaat. Bij deze opties krijg je persoonlijk advies over je trainingstraject. Ook worden alle trainingen aangepast aan de faciliteiten die jij ter beschikking hebt en worden ingepland op basis van jouw agenda. 

 

Klik hier voor meer info over coaching

De AlpieneTraining.nl app
De AlpieneTraining.nl app

Contact:

info@alpienetraining.nl

0031 6 40473407

AlpieneTraining.nl

 

 

Kraaiendijk 3

4794 SG, Heijningen

BTW: NL001773506B73

KvK: 64245489

 

 

Ondersteund door:

Partners met: